Energievergelijker

De energievergelijker helpt u de goedkoopste energieleverancier te vinden en maximaal te besparen op uw energierekening.

Met onze energievergelijker kunt u gemakkelijk en snel de kosten van alle aanbieders vergelijken om vervolgens de goedkoopste aanbieding te vinden. Met onze energievergelijker kunt u binnen 5 minuten alle beschikbare energie contracten vergelijken. Welke energieleverancier de goedkoopste keuze is hangt af van hoeveel energie u verbruikt. Vul daarom altijd uw verbruik in om de juiste energiekosten te vergelijken.

Zo vergelijkt u energie aanbieders

Alle energieleveranciers zeggen beter, goedkoper en klantvriendelijker te zijn dan hun concurrenten. Dat is natuurlijk onzin: in uw eigen situatie is er maar één energieleverancier de goedkoopste. Die moet u dan natuurlijk wel kunnen vinden. En deze vindt u door te kiezen voor een onafhankelijke energievergelijking en met onafhankelijk bedoelen we: Vergelijk alle energieproducten op prijs en soort! Alleen dan word duidelijk wie de allergoedkoopste energie en gas kan aanbieden op uw adres.

De goedkoopste energie aanbieder vindt u via ons

Het vinden van de goedkoopste energieleverancier is minder lastig dan u misschien dacht. De belangrijkste stap hebt u namelijk al gezet: u bent op onze site terecht gekomen. Op de website kunt u op een handige en overzichtelijke manier de goedkoopste energieleverancier vergelijken. Wij bieden u in een handomdraai de informatiewaar u naar op zoek bent, namelijk de goedkoopste energiemaatschappij die precies bij uw wensen past. Onze “energievergelijker” is buitengewoon gebruiksvriendelijk en geeft u een duidelijk overzicht van de goedkoopste energieaanbieders. Door het invullen van een aantal gegevens die betrekking hebben op uw persoonlijke situatie verschijnt de juiste aanbieding gewoon bovenaan uw scherm.

Ook vergelijken als u verhuist

Wanneer u verhuist komt er een hoop op u af. U gaat naar een plek die nog redelijk onbekend voor u is. ook heeft u vaak nog geen energieleverancier. Speciaal voor consumenten in deze situatie hebben wij de mogelijkheid ingebouwd om tijdens het vergelijken aan te geven dat u op dit moment geen contract met een energieleverancier hebt. Wij weten dan dat u in een verhuizing zit en houden bij het vinden van de juiste leverancier rekening met deze omstandigheden.

Hoeveel energie?

Bij een verhuizing weet u vaak ook niet exact hoeveel energie u gaat verbruiken in uw nieuwe woning. Bij ons hoeft u in dat geval geen wilde gok te doen, maar u klikt gewoon aan welke gezinssamenstelling op uw huishouden van toepassing is. De keuzemogelijkheden zijn: single, duo, gezin, gezin middelgroot en gezin groot. Wij kunnen met deze informatie prima voor u inschatten welke leverancier voor u gunstig is.

“Goedkoop is duurkoop”

Een bekende uitdrukking bij de aanschaf van een product is: “goedkoop is duurkoop”. Dat geldt ook bij het overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Juist daarom is het zo belangrijk om alle aanbieders goed met elkaar te vergelijken. Wat energiebedrijven op het eerste oog lijken te bieden kan in de praktijk soms net iets anders uitpakken. Juist om zulke gevallen te voorkomen hebben wij professionele medewerkers in dienst die alle trucjes van de energiemaatschappijen kennen. Ook wanneer u zonder tussenkomst van één van onze medewerkers een vergelijking doet op onze site weet u zeker dat de maatschappij die bovenaan het lijstje staat de partij is waarmee u het goedkoopst in zee kunt gaan.

Exacte kosten

Een manier die energiemaatschappijen vaak gebruiken om nieuwe klanten te trekken is het aanbieden van kortingen bij een overstap. Daardoor lijkt een bepaalde aanbieding haast te mooi om waar te zijn. Nu is het zo dat zaken die te mooi lijken om waar te zijn in werkelijkheid inderdaad ‘te mooi’ zijn. Een trucje dat vaak wordt uitgehaald om goedkoop te lijken is het geven van een korting over het eerste jaar. Dat betekent dus dat u in eerste instantie een scherpe prijs geboden krijgt voor uw energie, terwijl u in de latere jaren plotseling meer moet gaan betalen doordat de korting van het eerste jaar verdwijnt.

Welkomstcadeau

Ook is er bij veel aanbieders sprake van wat een welkomstkorting wordt genoemd. Vaak houdt dit een eenmalige korting in van een bedrag dat meestal tussen de 100 en de 300 euro ligt. Hierdoor is het voor consumenten vaak lastig om de situatie goed in te schatten. Omdat wij weten wat voor vlees we in de kuip hebben met al die verschillende leveranciers prikken wij bij een advies zo door hun trucjes heen. Wij zorgen er dan ook voor dat u een overzicht krijgt van de exacte kosten per aanbieder. Zo weet u zeker dat u achteraf niet ineens meer betaalt.

Energievergelijker
4.4 (87.69%) 13 votes