UnitedConsumers

unitedconsumers

Wie zijn energie afneemt bij United Consumers Energie sluit zich aan bij 500.000 andere Nederlanders die deze keuze al hebben gemaakt. Je zou verwachten dat er nog meer mensen voor deze maatschappij kiezen, want United Consumers is als beste leverancier getest door de consumentenbond. De prijzen die gehanteerd worden zijn laag doordat het bedrijf korting geeft op de leveringstarieven van de regioleverancier. Voor groene stroom hoeft u niet extra te betalen.

Iets voor u?

Dat de consumentenbond erg enthousiast is over de prestaties van United Consumers hoeft natuurlijk nog niet direct te betekenen dat deze maatschappij ook voor u de beste aanbieder is. Om dit te kunnen checken is het daarom belangrijk om even onze vergelijker in te vullen. Als United Consumers voor u de beste optie is zal dit uit de vergelijking naar voren komen.

Enkeltarief of dubbeltarief

Bij United Consumers Energie kiest u zelf of u het enkeltarief of het dubbeltarief afneemt. Bij het dubbeltarief maakt u gebruik van piek- en daluren waardoor stroom ’s avonds, in het weekend en ’s nachts goedkoper is dan overdag. Wanneer u liever 24 uur per dag dezelfde prijs betaalt neemt u gewoon enkeltarief af. Wat het meest gunstig is hangt af van de manier waarop u energie gebruikt.