qwint

Qwint

qwint

Wordt u ook een beetje treurig van het feit dat de meeste energieleveranciers inmiddels geheel of gedeeltelijk zijn overgenomen door buitenlandse energiemaatschappijen? Als u op zoek bent naar een energiebedrijf dat nog steeds puur en voor de volle 100 procent Nederlands is hebt u er met Qwint Energie één gevonden. Deze onderneming met het hoofdkantoor gevestigd in Hengelo houdt zich naar eigen zeggen niet bezig met kortingsacties en welkomscadeautjes, hier krijgt u gewoon marktconforme tarieven voorgeschoteld. Lekker nuchter zoals ze dat in Twente gewend zijn.

Vergelijk Qwint met de energievergelijker

De energie die Qwint levert is voor 28 procent gewonnen uit waterkracht en voor 72 procent uit biomassa. Groene energie dus. Wanneer dat voor u belangrijk is zit u op dit gebied dus wel goed bij Qwint. Maar hoe zit het met de tarieven? Dat ziet u direct wanneer u gebruik maakt van de energievergelijker. Komt Qwint goed uit deze vergelijking en wilt u overstappen? Wij helpen u graag!

Vaste tarieven

Qwint hanteert vaste tarieven en dito contracten. Toch betekent dit niet dat u moeilijk onder een contract uit kunt komen. Bij Qwint geven ze de klant namelijk in alle gevallen de

mogelijkheid om over te stappen. Het enige waar u in dat geval rekening mee moet houden is de opzegtermijn van 30 dagen.