Qurrent

qurrent

Qurrent is een bedrijf dat ontstaan is vanuit een wedstrijd voor innovaties. In 2006 kwam het idee van een energiebedrijf “dat je zo weinig mogelijk energie wil laten gebruiken” als winnaar uit een innovatiewedstrijd die door Holland Innovation werd georganiseerd. Deze energieleverancier zegt van zichzelf dat ze de groenste energie van Nederland leveren. Dat is misschien wat overdreven, want er zijn meerdere energiemaatschappijen waar je 100 procent groene stroom kunt afnemen, maar feit is wel dat alle stroom van Qurrent Nederlandse windstroom is. een ander interessant detail is dat je een contract bij Qurrent altijd maandelijks kunt opzeggen.

Vergelijken is weten

Om er zeker van te zijn dat een overstap naar Qurrent een overstap is waarbij u er financieel op vooruit gaat is het belangrijk om de aanbiedingen van Qurrent te vergelijken met de concurrentie. Bij ons kunt u dat snel, eenvoudig en helemaal onafhankelijk doen door een aantal gegevens in de energievergelijker in te vullen. Wilt u deel uitmaken van een prijswinnend idee, en is dit financieel aantrekkelijk, dan verzorgen wij direct uw overstap.

Groenste stroom pakketten

Zowel de consumentenbond als Greenpeace zijn van mening dat de pakketten die Qurrent zijn klanten biedt de groenste zijn die er op de markt te vinden zijn. U kunt kiezen tussen een vast tarief voor 1 of 3 jaar, of voor een variabel tarief dat elk kwartaal wordt aangepast.