Pure energie

pure-energie

Raedhuys is een groep die zich toelegt op het vinden van duurzame oplossingen door projecten op te starten op het gebied van onder meer wind- water- en zonne-energie. Uit deze missie is een merk voortgekomen waaronder duurzame energie aan klanten wordt geleverd. Maak kennis met Pure Energie! Groener dan hier vindt je energie niet zo snel, dat beaamt ook de consumentenbond die Pure Energie als (één van) de groenste energieleverancier(s) aanmerkte. Wie graag duurzame energie afneemt die volledig in Nederland is opgewekt kan een contract bij Pure Energie best overwegen.

Hoe duur is duurzaam?

Een onderneming die bezig is met het vinden van innovatieve oplossingen, kan die tegelijkertijd concurrerend in prijs zijn? bij Pure Energie denken ze zelf van wel. Wilt u nog wat extra zekerheid dan krijgt u die vanzelf wanneer u de prijzen vergelijkt tussen de verschillende aanbieders. Het zou zo maar kunnen dat het totaalplaatje (financieel en qua visie) van Pure Energie u het meest aanspreekt.

5 jaar vast?

Wie extreem veel waarde hecht aan zekerheid heeft een extra reden om te kiezen voor een vast contract bij Pure Energie. De onderneming biedt namelijk de mogelijkheid om een contract af te sluiten dat 5 jaar loopt tegen een vast tarief. Dit is redelijk uitzonderlijk. Is 5 jaar u toch wat te gortig dan kunt u kiezen voor een vaste looptijd van 3 of 1 jaar. Een looptijd voor onbepaalde tijd met een variabel tarief is echter ook een optie.