Oxxio

oxxiologo

Oxxio is een energieaanbieder die vooral uitblinkt in de moderne manier waarop er met klanten wordt gecommuniceerd. Zo heeft het bedrijf een app ontwikkeld waarmee klanten op een buitengewoon inzichtelijke manier hun energiehuishouding kunnen monitoren. Hoewel Oxxio inmiddels is overgenomen is het bedrijf als merk gewoon blijven bestaan. Om nog beter in de markt te groeien maakt Oxxio regelmatig gebruik van contracten waarbij de laagste prijs wordt gegarandeerd.

Even checken

Oxxio ziet zichzelf als één van de goedkopere energieaanbieders in Nederland. Dat mag natuurlijk, maar als kritische consument gaat u hen natuurlijk niet op hun blauwe ogen geloven. Dat hoeft ook niet, want met onze energievergelijker is het simpel om na te gaan of Oxxio ook voor u een goede mogelijkheid is.

Contracten op maat

Lijkt een overstap naar Oxxio u wel wat? U hebt bij deze aanbieder in elk geval genoeg te kiezen. Oxxio heeft voor haar klanten niet minder dan 12 verschillende contracten waar een keuze uit kan worden gemaakt. Van vast tot variabel en per categorie nog diverse keuzes. Kiest u voor een vast contract dan kan dat voor één jaar, maar ook voor twee of drie. Een speciale deal voor een dalurentarief behoort ook tot de mogelijkheden.