Nuon

nuonlogo

Nuon is een bekende naam in Nederland als het aankomt op het leveren van energie. Met ruim twee miljoen klanten is Nuon dan ook één van de grootste aanbieders in ons land. Doordat Nuon onderdeel is van een grote Scandinavische partij (Vattenvall) is Nuon in staat om zowel energie te produceren als te leveren. De prijzen die Nuon hanteert zijn zeer concurrerend en consumenten kunnen bij deze energiemaatschappij kiezen uit diverse op maat gemaakte pakketten.

Wat past bij u?

Om te zien of Nuon ook voor uw energiebehoefte de juiste leverancier kan zijn zult u moeten gaan vergelijken. Gelukkig is onze energievergelijker daar uitermate geschikt voor, dus u weet binnen enkele minuten of een overstap naar Nuon voor u een goede optie is. bij Nuon kunt u ervoor kiezen om alle energie in één bundel te ontvangen (gas en elektra), maar het is ook mogelijk om gas of elektra afzonderlijk af te nemen bij deze maatschappij.

Flexibele contracten

Bij Nuon kunt u kiezen voor diverse pakketten waarbij u een contract voor onbepaalde tijd afsluit. Dat is prettig want op die manier is overstappen zonder extra kosten heel eenvoudig. Wilt u liever een contract voor een bepaalde tijd afsluiten dan is dat natuurlijk ook heel goed mogelijk. Duurzame energie afnemen is bij Nuon ook een optie.