NLE.nl

De Nederlandse Energie Maatschappij is een relatief jonge energieleverancier die in 2005 is opgericht. Inmiddels heeft de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) circa 750.000 aansluitingen door heel Nederland. NLE houdt zich met name bezig met het leveren van energie aan consumenten en kleine ondernemingen. NLE heeft de afgelopen jaren behoorlijk aan de weg getimmerd, onder andere door middel van een intensieve reclamecampagne die wisselend ontvangen werd. Hoe dan ook, inmiddels is de Nederlandse Energie Maatschappij de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland.

Vergelijk energie

NLE zegt van zichzelf dat ze zeer voordelige prijzen hanteren bij het leveren van stroom en gas. Geldt dat ook voor u? Dat is eenvoudig uit te vinden door de energievergelijker in te vullen. De huidige klanten van NLE zijn in elk geval behoorlijk tevreden want in een enquête van de consumentenbond scoorde de onderneming op het gebied van service en klantvriendelijkheid een dikke voldoende.

Variabel en vast

Bij NLE kunt u kiezen tussen een vast en een variabel tarief. De variabele tarieven worden aan de hand van de bewegingen van de markt vastgesteld. Vaste tarieven kun u afsluiten voor 1, 3 of 5 jaar vast. Ook kiest u bij NLE voor de mate waarin uw elektriciteit ‘groen’ moet zijn.