mainenergie

Main energie

mainenergie

MAIN Energie zal voor veel consumenten een grote onbekende zijn. Daar zijn ze zich bij dit bedrijf terdege bewust van en aan de naamsbekendheid wordt hard gewerkt. Die relatieve onbekendheid is ook logisch als je bedenkt dat de corebusiness van deze onderneming het bedienen van de zakelijke en vastgoedmarkt is. Dat neemt overigens niet weg dat ook particulieren bij deze maatschappij een energiecontract af kunnen sluiten. Dankzij het feit dat de onderneming relatief klein is (circa 90 werknemers) is er voor elke klant sprake van een persoonlijke service. Deze service is dan ook één van de punten waarop MAIN Energie met name hoog scoort.

Vergelijk MAIN Energie

Een energievergelijker is pas een goede vergelijker als je er ook de kleinere en minder bekende energiebedrijven mee kunt vergelijken. Want wie zegt dat u daar niet juist de deal vindt die het best bij u past? Daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat u ook MAIN Energie kunt selecteren in onze vergelijker en precies kunt zien wat deze energiemaatschappij u kan bieden.

Actietarieven

Bij MAIN Energie maakt u zelf de keuze voor een vast of variabel contract. Een variabel contract wordt regelmatig aangepast afhankelijk van de manier waarop de energiemarkt zich gedraagt. De vaste contracten worden door MAIN aangeduid als actietarieven. U kiest in dat geval voor een overeenkomst tot 30 juni 2016 of een overeenkomst tot 30 juni 2018.