Kas energie

kasenergie

Kas Energie is een energieleverancier die laat zien dat creatief denken loont. Ontstaan in het Westland (het Walhalla van de Nederlandse glastuinbouw) voorziet deze energieleverancier klanten door heel Nederland van energie. De oprichters van Kas Energie zagen om zich heen dat er in de kassen energie werd opgewekt als bijproduct tijdens het telen van groente en fruit. Volgens hen lagen hier mogelijkheden. Dat dit inderdaad het geval bleek te zijn bewijzen ze met Kas Energie.

Energie van eigen bodem

Het idee dat de energie die Kas Energie levert in feite een afvalproduct van de glastuinbouw is spreekt veel mensen aan. Energie die niet in de kas wordt gebruikt kan je namelijk wel nuttiger gebruiken dan dat het zomaar in de lucht verdwijnt. Een aansprekend idee hoeft echter nog altijd niet ook een goedkoop idee te zijn. Omdat u als consument niet graag onnodig geld uitgeeft is het waardevol om Kas Energie te vergelijken met de andere energiemaatschappijen. Dat kan in door middel van onze energievergelijker.

Variabel, vast of heel vast

In de energiesector is het gebruikelijk dat een consument de keuze heeft tussen verschillende soorten energiecontracten. Kas Energie is hierop geen uitzondering. Deze onderneming biedt

u de keuze uit een contract op basis van een variabel tarief, de tweede keuze is een vast tarief voor 1 jaar, en tenslotte kunt u kiezen voor een contract waarvan de prijs 3 jaar vast staat.