Innova

innovaenergie

Een jonge energieleverancier, dat is Innova zonder twijfel. Wat dat betreft is het knap hoe deze onderneming zich sinds 2010 een plek heeft weten te veroveren op de Nederlandse energiemarkt. Het belangrijkste punt waar Innova zich voor inzet is het leveren van groene energie aan haar klanten zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen. Een duurzame toekomst creëren is dan ook één van de kernwaarden van deze onderneming.

Iets voor u?

Een duurzame toekomst creëren is natuurlijk een nobel streven, maar waarschijnlijk is deze intentie op zichzelf niet voldoende om u als consument direct maar aan te melden voor het klantenbestand van Innova. Dat zou ook wel wat kortzichtig zijn, want energie is natuurlijk niet gratis en niemand betaalt graag te veel. Om helder te krijgen of een contract bij Innova voor u ook financieel lonend is vult u de energievergelijker bij ons in en u krijgt direct antwoord op die vraag.

Kies uw tarief

Wanneer u afhankelijk wilt zijn van de marktprijs, en op die manier wilt profiteren van prijsdalingen, kiest bij Innova voor een variabel tarief. Dit tarief wordt twee keer per jaar vastgesteld waarbij wordt gekeken naar de marktomstandigheden. Liever wat meer zekerheid? Dan kiest u voor een vast tarief met een looptijd van 1 jaar. Nog iets meer zekerheid? Een contract dat 3 jaar vaststaat is bij Innova ook mogelijk.