Huismerk energie

 

huismerkenergie

Huismerk Energie ziet zichzelf als een degelijke aanbieder van energie. Geen gedoe, lever maar gewoon wat je belooft. Op die manier is de visie van deze onderneming wel te omschrijven. Niet voor niets is er gekozen voor de naam “Huismerk”. Een naam die een product zonder poespas omvat. Wanneer je geen ingewikkelde constructies hebt moet je als bedrijf op een andere manier weten uit te blinken en Huismerk Energie doet dit onder andere door extra veel aandacht te besteden aan het klantencontact. Bent u op zoek naar een betrokken energieleverancier dan zou Huismerk Energie u wel eens prettig kunnen verrassen.

Is Huismerk concurrerend?

Op jet gebied van klantenbinding en klanttevredenheid scoort Huismerk Energie heel behoorlijk, maar hoe zit het met de tarieven die dit bedrijf hanteert voor de levering van elektra en gas? Om daar achter te komen zult u gebruik moeten maken van een onafhankelijke energievergelijker. Dat komt prachtig uit, want zo’n vergelijker staat op onze site op u te wachten.

Energiecontracten

Voor wat de keuze tussen de verschillende contractmogelijkheden betreft lijkt Huismerk Energie sterk op de meeste van haar concurrenten. Dit houdt in dat een consument voor twee soorten vaste contracten kan kiezen (met een looptijd van 1, respectievelijk 3 jaar) of voor een flexibel contract met een variabel tarief.