Greenfoot

greenfoot energy

Greenfoot Energy is een energieleverancier die behoud van de natuur hoog in het vaandel heeft staan. De naam verwijst dan ook naar de voetafdruk die elk mens achterlaat op de aarde; in dit geval de CO2-voetafdruk. De doelstelling van Greenfoot is om deze footprint te verkleinen. Dit doet het bedrijf door duurzame energie te leveren die de onderneming zelf inkoopt bij de (duurzame) energieproducent. Naast het feit dat de energie die Greenfoot levert groen is blinkt dit bedrijf ook uit in flexibiliteit als het op contracten aankomt. De prijzen zijn scherp, en dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk.

Goedkoop genoeg?

Of Greenfoot Energy voor u de juiste keuze is als het gaat om een energieleverancier hangt onder meer af van uw houding ten opzichte van ‘groene energie’. Wij begrijpen echter ook wel dat het financiële plaatje een minstens zo belangrijk punt is dat meespeelt in de afweging. Voordat u een contract afsluit is het dan ook raadzaam om de verschillende aanbieder, waaronder Greenfoot, met elkaar te vergelijken. Dit kan door gebruik te maken van de energievergelijker op de site.

Keuze uit drie energiepakketten

Kiest u voor Greenfoot dan bent u er nog niet. U moet namelijk ook een keuze maken voor een energiepakket dat bij u past. Greenfoot geeft u drie opties. Een contract met vast tarief en korte looptijd (1 jaar), een contract met vast tarief en lange looptijd (3 jaar, of een flexibel contract met een variabel tarief en een variabele looptijd.