Greenchoice

greenchoicelogo

De naam verraadt het al een beetje, maar klanten die bewust willen kiezen voor groene, duurzame energie zouden bij Greenchoice wel eens precies kunnen vinden wat ze zoeken. Deze onderneming denkt groen, handelt groen, zelfs de website is groen. De energie die deze maatschappij wordt geproduceerd uit zonne-energie, windenergie, waterkracht en biovergisting. Deze milieuvriendelijke manier van werken combineert Greenchoice met een prima klantenservice en scherpe tarieven. Bij de afname van gas bij Greenchoice compenseert het bedrijf de CO2-uitstoot volledig door de aanplant van nieuwe bossen.

Goedkoop groen

Om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaalt hebben wij de energievergelijker op onze site waarmee u de tarieven van Greenchoice kunt vergelijken met de prijzen van andere aanbieders. Greenchoice is immers niet de enige maatschappij die groene energie levert. Vul daarom gewoon even uw gegevens in en u ziet in één oogopslag of de contracten van Greenchoice interessant voor u zijn.

Kies het contract

Greenchoice heeft voor klanten die graag groene energie afnemen diverse producten (energiecontracten) in de aanbieding. Zo kan er gekozen worden voor een variabel tarief waarbij u als consument korting krijgt, of voor een vast tarief. Vaste tarieven staan 1 of 3 jaar vast, afhankelijk van het pakket.

Beslis voor u zelf of Greenchoice echt de goedkoopste energieleverancier is en start met met vergelijken.