fenor

Fenor

fenor

Wie een energieleverancier wil die met beide benen op de grond staat vindt bij Fenor mensen met de juiste instelling. Deze energiemaatschappij is gevestigd in Friesland en heeft de instelling die je verwacht bij een bedrijf uit het hoge Noorden. Een duidelijke visie, hart voor de klanten en niet meer beloven dan je waar kunt maken. Fenor is een jong bedrijf dat in 2011 is opgericht, maar de oprichters zelf hebben jarenlange ervaring in de energiebranche. De klantenservice die continu gemonitord wordt is bij Fenor één van de sterke punten, daarnaast wordt het professionele personeel doorlopend bijgeschoold.

Wat is de prijs?

Een betrokken maatschappij met een goede klantenservice, dat is natuurlijk een prettige bijkomstigheid. Waar het uiteindelijk om draait is de vraag of het afsluiten van een contract bij Fenor u op termijn geld bespaart. Het antwoord op die vraag is te achterhalen door onze energievergelijker in te vullen. Is een contract bij Fenor voor u een goede optie dan zal dit bedrijf boven aan het lijstje verschijnen.

Keuze uit contracten

Voor klanten heeft Fenor een zogenaamd modelcontract waarvoor de voorwaarden gelden die in Nederland het meest gebruikelijk zijn. Mocht u toch liever een andere contractvorm willen

afsluiten dan biedt Fenor verschillende mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is een contract met een vaste energieprijs voor een vaste periode.