Essent

essent

Essent is zonder twijfel één van de grootste en meest bekende energieleveranciers in Nederland. Bij Essent hebben ze goed begrepen dat steeds meer consumenten ‘groene’ energie af willen nemen en momenteel is Essent dan ook de grootste leverancier van groene energie binnen Nederland. De belangrijkste reden dat Essent energie goedkoop aan de klanten kan leveren heeft te maken met het feit dat Essent (onderdeel van RWE) vrijwel alle energie zelf produceert.

Vergelijk zelf

Mooie praatjes zijn natuurlijk leuk, maar uiteindelijk gaat het erom dat u, in uw eigen specifieke situatie, geld bespaard op uw energieverbruik. Of Essent in dat geval de juiste partij is kunt u gemakkelijk zelf uitzoeken door gebruik te maken van de energievergelijker op onze website. De kans dat dit voor u gunstig uitpakt is relatief groot. Essent scoorde bijna een zeven in een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek.

Flexibel, vast of variabel

Kiest u voor een variabel tarief dan daalt het tarief op het moment dat de markttarieven dalen. Vindt u het risico te groot? Geen probleem, u kunt natuurlijk ook voor een vast tarief kiezen. Vaste tarieven zet u bij Essent voor 1, 3 of 5 jaar vast. Liever zelf de looptijd bepalen? Dat kan als u kiest voor een flexibel tarief.