eon

EON

 

eon

E.ON is een van oorsprong Duitse energiemaatschappij die sinds 2000 ook actief is op de Nederlandse markt. E.ON zet zichzelf nadrukkelijk neer als een energiebedrijf dat duurzame energie aan zijn klanten wil leveren. Voor veel consumenten die hun gas en elektra bij E.ON afnemen is dit dan ook een belangrijk argument om klant van deze maatschappij te zijn. Naast het leveren van duurzame energie maakt E.ON zich ook sterk door middel van Maatschappelijke Verantwoordelijkheid. Dit komt onder meer tot uiting in het investeringsbeleid van de maatschappij.

Check de feiten

Of E.ON ook op financieel vlak voor u een interessante optie is kunt u eenvoudig checken door de energievergelijker op onze site te gebruiken. Hiermee krijgt u een duidelijk overzicht van de hoogte van de kosten die een contract bij E.ON met zich meebrengt. De uitkomst heeft te maken met uw (verwachte) energieverbruik en met uw postcode (woonplaats).

Kies de juiste bundel

Een ding is zeker, bij E.ON heeft u het nodige te kiezen. Er zijn vier verschillende bundels waar u een keuze uit kunt maken. Een daarvan is een flexibel tarief waarbij u profiteert van prijsdalingen op de markt. De overige bundels zijn vaste contracten met een looptijd van respectievelijk 1, 2 en 3 jaar.