Energieflex

energieflex

Energieflex is een energiemaatschappij die uitstekend door heeft dat de markt aan het veranderen is en dat de wensen van de klant ook veranderen. Die betrokkenheid op de markt bewijst Energieflex door met een originele manier van leveren op de proppen te komen. In de telecommunicatiemarkt is het al een bekend fenomeen, maar bij het afnemen van energie kan het nu ook: prepaid je energie afnemen. Natuurlijk zijn er ook pakketten beschikbaar waarbij er niet prepaid hoeft te worden betaald. Hoe het ook zij, het is niet overdreven om te stellen dat Energieflex sinds de liberalisering van de energiemarkt één van de meest innovatieve en vooruitstrevende maatschappijen is gebleken.

Innovatief of goedkoop?

Een innovatieve handelswijze lijkt soms haaks te staan op het kunnen bieden van een lage prijs. Energieflex bewijst dat dit niet altijd het geval hoeft te zijn. Deze maatschappij levert energie tegen een buitengewoon concurrerende prijs. Wilt u zich hier zelf van overtuigen? Vul dan uw gegevens in op onze site. De energievergelijker die u daar vindt geeft een betrouwbaar beeld van de kosten die daadwerkelijk gerekend gaan worden als u overstapt naar Energieflex.

Prepaid, vast of variabel

De meeste klanten van Energieflex kiezen bewust voor deze leverancier vanwege de mogelijkheid om prepaid en vrij opzegbaar stroom af te nemen. Voor de wat conservatievere klant is het echter ook mogelijk om energie variabel en op basis van werkelijk verbruik af te nemen. Een vast tarief voor 1 of 3 jaar is ook een mogelijkheid.