Energiedirect

 

energiedirectlogo

Energiedirect.nl is een energieleverancier die zich voornamelijk op de online markt richt. Niet zo gek dus dat de merknaam tegelijkertijd ook de domeinnaam is. Energiedirect stelt zelf dat het feit dat ze met name online werken de reden is dat de prijzen die dit bedrijf hanteert zo laag zijn. of dat in uw geval ook zo is zult u zelf even moeten checken, dat Energiedirect.nl de mogelijkheden die online zakendoen biedt volop benut staat in elk geval vast.

Vergelijken

Via de energievergelijker die we online hebben staan is het heel eenvoudig om na te gaan of een overstap naar Energiedirect.nl voor u bepaalde voordelen op kan leveren. Gemiddeld bespaart een overstapper bij Energiedirect ongeveer 160 euro. Uiteraard is dit afhankelijk van de specifieke omstandigheden. De waardering bij een overstap ligt in elk geval vrij hoog. De rapportcijfers schommelen tussen de 7 en de 7,5.

Type energiecontracten

Bij Energiedirect.nl heeft u diverse pakketten om uit te kiezen. Zoals vrijwel alle aanbieders geeft Energiedirect.nl haar klanten de mogelijkheid om voor een variabel tarief te kiezen. Consumenten die liever een vast contract afsluiten kunnen kiezen uit een contract met een looptijd van 1, 2 of 3 jaar. Wie vanuit milieuoogpunt graag gebruik wil maken van groene stroom betaalt 2 euro per maand extra.