Eneco

eneco

Een van de grootste energieleveranciers van Nederland is Eneco. Naast Nederland is Eneco ook actief in België, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië. U kent Eneco waarschijnlijk wel door de spotjes voor windenergie die het bedrijf uitzendt op radio en televisie. Dat is niet voor niets. Bij Eneco maken ze echt een punt van het leveren van groene energie. Dat blijkt met name uit het feit dat de consument groene energie af kan nemen tegen dezelfde prijs als ‘grijze’ energie.

Energievergelijker

Wanneer u interesse hebt in het afnemen van stroom en gas bij Eneco kunt u op een eenvoudige manier checken hoeveel geld u aan uw energiekosten kwijt bent, en of overstappen naar Eneco voor u een goede optie is. In de test van de consumentenbond staat Eneco met het cijfer 6,4 in de middenmoot op basis van klantbeoordelingen. Kortom, of Eneco voor u een goede leverancier is hangt helemaal af van uw wensen en eisen.

Vast en variabel

Wie energie afneemt bij Eneco kan kiezen tussen variabele of vaste energieprijzen. Vaste prijzen staan voor een jaar of nog langer vast. Variabele prijzen worden twee keer per jaar vastgesteld en volgen de marktprijzen. De keuze voor vast of variabel is uiteraard aan u.