Electrabel

electrabel

Electrabel is een energiemaatschappij die al in 1905 werd opgericht in Antwerpen. Sinds 2001 is deze onderneming ook actief op de Nederlandse markt. Electrabel levert zowel gas als stroom aan zijn klanten. De elektriciteit die door Electrabel wordt geleverd is zogenaamde ‘groene stroom’. In recente klanttevredenheidsonderzoeken van de consumentenbond scoorde Electrabel een stabiele 7.

Energievergelijker

Voordat u een overstap naar Electrabel laat regelen wilt u natuurlijk wel weten waar u aan toe bent. Om die informatie helder te krijgen vult u gewoon onze energievergelijker in. Op die manier ziet u in één overslag of een overstap naar Electrabel voor u rendabel is. dit is onder meer afhankelijk van uw woonplaats en de samenstelling van uw gezin.

Drie pakketten

Het pakket dat het meest voor de hand ligt om af te sluiten bij Electrabel is het driejaarvast-pakket. Met dit pakket weet u hoeveel u de komende drie jaar gaat betalen want u hebt geen last van prijsstijgingen. Dit pakket is kosteloos opzegbaar. Voor wie een contract van drie jaar te lang vindt biedt Electrabel het contract eenjaarvast. In dit pakket combineert u de voordelen van een korte looptijd met een vast tarief. Wie nog meer vrijheid wil ervaren kan kiezen voor een contract met een variabel en actueel energietarief.