DGB energie

dgb

DGB Energie is een onderneming die energie levert aan klanten die graag eerlijke energie willen ontvangen. Eerlijke energie, daar bedoelt DGB mee dat de stroom die het bedrijf aan zijn klanten levert 100 procent groen is. DGB Energie levert vooral veel energie aan bedrijven uit de agrarische sector. Denkt u direct: “jammer, maar ik heb helaas geen boerderij”, dan is er geen man overboord. DGB Energie levert ook gewoon energie aan huishoudens.

Is DGB goedkoop?

Net zoals elke energieaanbieder zegt DGB gas en stroom te leveren tegen een zeer laag tarief. Dat is zonder twijfel zo, maar voordat u definitief besluit over te stappen naar DGB wilt u natuurlijk wat meer zekerheid. Die zekerheid krijgt u als u bij ons de energievergelijker invult. Op die manier kunt u zien of DGB Energie voor u een leverancier is die uw vertrouwen (en uw geld) waard is.

Vaste contracten

DGB Energie werkt alleen met vaste contracten. Dat is jammer voor de consument die graag een variabel energiecontract af wil sluiten, maar het heeft ook voordelen. Zo weet u met een vast tarief exact wat u gaat betalen en komt u niet voor verassingen te staan als de marktomstandigheden plotseling wijzigen. U kiest bij DGB voor 1, 2 of 3 jaar vast.