Delta energie

deltalogo

Delta, gevestigd in Middelburg, is voor veel Nederlanders misschien vrij onbekend als leverancier van energie. Dat betekent echter niet dat deze maatschappij voor u niet aantrekkelijk kan zijn als leverancier van uw gas en elektriciteit. Dit bedrijf vraagt een prima prijs van haar klanten en staat met die typische Zeeuwse nuchterheid klaar om eventuele problemen voortvarend op te lossen.

Vergelijk Delta

Zelfs als u nog nooit eerder van Delta hebt gehoord loont het de moeite om via onze energievergelijker even na te gaan hoe de prijzen van Delta zich verhouden met de concurrentie. Wanneer u van plan bent om naar Delta over te stappen kunnen we dit natuurlijk direct voor u regelen.

Vast of variabel

Of u nu kiest voor een vast of variabel contract, de klantenservice en de prijzen van Delta zijn in beide gevallen zeer klantvriendelijk. U maakt zelf de keuze voor het pakket dat u kiest. De meeste klanten van Delta kiezen voor een vast contract dat drie jaar loopt. Vindt u dit te lang? Een vast contract van 1 jaar is ook een mogelijkheid. Heeft u liever een variabel contract dan zijn de uiteindelijke kosten afhankelijk van de schommelingen in de energiemarkt. Dit kan zowel positief als negatief uitpakken.