Budget energie

budgetenergie

Een energiemaatschappij die zich Budget Energie noemt, daar mag je wat van verwachten als het aankomt op lage tarieven. Die verwachtingen maakt het bedrijf in veel gevallen waar, want inderdaad, gemiddeld genomen horen de tarieven die Budget Energie rekent tot de laagste in Nederland. De pakketten waar u bij Budget Energie uit kunt kiezen leveren allemaal groene stroom aan de aangesloten huishoudens, dus het milieu wordt minimaal belast.

Voor de zekerheid

De naam Budget Energie en de verzekering dat deze maatschappij tot de goedkoopste in Nederland behoort is voor een kritische consument natuurlijk nog niet voldoende. Wilt u een overzicht van de kosten die u kwijt bent aan energie als u de overstap maakt naar Budget Energie? Daarvoor hebben wij de energievergelijker waarbij u direct een goed overzicht krijgt. U vult hier in hoe uw huishouden eruit ziet en hoeveel energie verbruikt, en vervolgens staan de uitkomsten op uw scherm. Best kans dat Budget Energie bovenaan staat.

Drie pakketten

Wie ervoor kiest om zijn energie af te nemen bij Budget Energie heeft de keuze uit drie pakketten. Een contract met een variabel tarief dat direct opzegbaar is, of één van de twee contracten met een vast tarief. Hierbij bestaat de keuze uit een vast contract van 1 jaar vast of een contract van 3 jaar vast.