atoomstroom

Atoomstroom

atoomstroom

Met de mogelijkheden voor wind- en waterenergie wordt u bijna doodgegooid (figuurlijk gesproken). Maar misschien bent u wel iemand die op een andere manier kijkt naar de manier waarop we van fossiele brandstoffen af moeten. Wanneer u iemand bent voor wie kernenergie de energiebron van de toekomst is zult u ongetwijfeld interesse hebben in de pakketten die Atoomstroom u kan bieden. Deze energiemaatschappij biedt u namelijk de mogelijkheid om uw energie te betrekken uit nucleaire bronnen.

Wat kost dat?

Hoewel een keuze voor Atoomstroom meestal ideologisch gemotiveerd zal zijn betekent dit nog niet dat u het kostenplaatje uit het oog wilt verliezen. Dat hoeft ook niet, zeker niet wanneer u onze energievergelijker gebruikt om na te gaan hoe de tarieven van Atoomstroom zich verhouden ten opzichte van de tarieven van de niet-nucleaire concurrentie. Want een voorkeur voor kernenergie betekent natuurlijk niet dat u meer wilt betalen dan nodig is.

Hoelang loopt het contract?

Wanneer u een contract afsluit bij Atoomstroom kiest u tussen een variabel en een vast contract. Het variabele contract is vrij opzegbaar en u kunt er, mocht u dat willen, voor kiezen om de prijs tussentijds vast te zetten. Vaste tarieven zijn er bij Atoomstroom in twee variaties. Ofwel kiest u voor een vast contract met een looptijd van 1 jaar, ofwel kiest u voor een vast contract met een looptijd van 3 jaar.