anode

Anode

anodeAnode Energie is onder veel consumenten nu niet direct de meest bekende naam. vreemd is dat niet, want dit energiebedrijf richt zich nog maar relatief kort (sinds 2006) op de consumentenmarkt. Vanaf 2001 is Anode echter al actief op de zakelijke markt. Anode Energie is een maatschappij die voor 100 procent zelfstandig is. bij deze maatschappij kunt u gas en elektra in één pakket afnemen, maar u kunt er ook voor kiezen alleen gas, of alleen stroom bij Anode af te nemen.

Energieaanbieders vergelijken

Onbekend maakt onbemind wordt weleens gezegd. Misschien geldt dit ook wel voor Anode Energie. Bij ons maakt het echter niet uit, want onze energievergelijker geeft relevante informatie over zowel bekende als minder bekende energieaanbieders. Bent u benieuwd of een overstap naar Anode Energie u een besparing op kan leveren? Vul dan direct de energievergelijker in.

Diverse producten

Anode Energie heeft producten die aansluiten op de wensen van de klant. Wat die wensen ook precies kunnen zijn. zo kan er gekozen worden tussen ‘groene’ en ‘grijze’ energie. Uiteraard zijn er ook diverse mogelijkheden als we de looptijd van het contract bekijken. Een variabel contract is een optie, maar wie liever een vast contract afsluit kan ook uitstekend bij Anode terecht.